POSTERSHOP

 

Köp en poster till ditt hem, beställ en personlig tavla åt din vän eller inred

kontoret med snygga prints. Här hittar du varierande motiv till bra priser.

 

 

 

Poster finns i storlekar och priser enligt följande:

 

21x30 - 100 kr

 

30x40 - 150 kr

 

50x70 - 250 kr

 

priser inkl moms och frakt med post inom Sverige

 

 

 
 
 
 
 
 
 
21x30 - 100 kr
30x40 - 150 kr
50x70 - 250 kr
 
Jag godkänner angivna köpvillkor.
 

KÖPVILLKOR

 

 

När du skickar en beställning får du en orderbekräftelse i retur. Har du inte fått något mail inom 12 timmar, kontrollera din skräppost så att inte bekräftelsen fastnat på vägen. Kontakta mig gärna om du är osäker.Tänk på att färger kan skilja mellan bildskärm och verklighet. Mina posters trycks hos tryckeri på 130-170 g papper beroende på olika motiv.

 

Bärlund Designs betalningslösning sköts via Swish, banköverföring eller faktura. Alla fakturor skickas via e-post. Betalning inom 30 dagar. I angivet pris ingår moms, frakt och betalning för poster. Om betalning inte sker innan fakturans förfallodatum utgår en betalningspåminnelse med en avgift på 60 kr.

 

Paket skickas med Postnord och frakten ingår i angivet pris.

 

Vi förbehåller oss rätten att debitera 200 kr för ej uthämtat paket för att täcka frakt, returfrakt och hanteringskostnader.

 

Leveranstid anges i orderbekärftelsen, normalt sett ligger den på 8-10 dagar. Om leveransen blir längre än detta har du självklart rätt att häva köpet i samband med att förseningen meddelas. Personliga poster tar längre tid då motivet ska designas. Ångerrätten gäller i 14 dagar från det du har tagit emot varan, i enlighet med “Distans- och hemföräljningslagen”. Varan som returneras måste vara oanvänd och i osakadat skick. Vid retur av vara står kunden för returkostnaden.

Kontakta mig på kundservice@barlunddesign.se innan du returnerar en vara, så får du information om returadress. Ange ordernummer i ditt mail. Bärlund Design följer konsumentköplagen vid eventuella reklamationer. (www.konsumentverket.se)Återbetalning sker till det konto som betalade varan från början.Enligt “Distans- och hemföräljningslagen 5§ gäller inte sedavnlig ångerrätt om en vara är specialanpassad, ”en vara som ska tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumenternas särskilda önskemål eller som annars ska få en tydlig personlig prägel”.

 

Vid eventuell tvist följer företaget Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Bärlund Design äger upphovsrätten till samtliga grafiska verk på hemsidan. 

 

All rights reserved - Bärlund Design, Sweden

KONTAKTA MIG

 

De Geersgatan 16

416 57 Göteborg

 

info@barlunddesign.se

 

Tel: 0738-70 48 05

OM BÄRLUND DESIGN

 

Drivs som hobbyverksamhet och tillhandahåller grafiska profiler, trycksaker, posters och webtjänster vid efterfrågan. Jag heter Camilla Bärlund och brinner för den kreativa processen samt för modern och personlig marknadsföring.

 

Copyright @Bärlund Design 2018

All Rights Reserved